Ukategorisert

BOGO-fest – uke 30 + GIVEAWAY

BOGO-uke er et spennende høydepunkt for oss som elsker doTerra sine produkter!
Og har du ikke fått ditt eget doTerra-medlemsskap, så vil du antakelig også elske BOGO.
Iallefall om du liker naturlige produkter.

BOGO betyr Buy One and Get One for free!

Hver dag – mandag til og med fredag  – vil doTerra gi oss nye tilbud.
Hvor vi betaler for ett produkt og får med et gratisprodukt.

Du aner ikke hvor mange produkter jeg har skaffet meg via BOGO.
Jeg har mistet tellinga og jeg har iallefall ikke turt å fortelle mannen min om alle mine gode kjøp. Hehehe …

Vanligvis har vi først fått vite dagens BOGO-tilbud ved midnatt dagen før tilbudet gjelder. Dvs natt til tirsdag, har vi fått vite tirsdagens tilbud. Men – denne gangen har doTerra gjort et unntak – iallefall for mandagen. Vi vet allerede nå hva mandagens tilbud kommer til å være. Og det er et så utrolig bra tilbud <3

Kjøp en Petal Diffuser og få med tre oljer gratis
Oljene du får med er Kumquat, Red Mandarin og Wild Orange.
Alle sammen deilige sitrusoljer. Som selvfølgelig passer perfekt å ha i diffuseren.

BOGO er for alle, men det er selvfølgelig mest moro å være medlem. Da får du nemlig et oljefellesskap med på kjøpet. Har du ennå ikke et medlemsskap, så har jeg en genial løsning for deg nå i den uka som kommer. Send meg en melding i chat-feltet som kommer opp på siden her, så skal jeg fortelle deg en hemmelighet

Når det er BOGO så følger det med masse opplæring og moro. Og burde det ikke være en GIVEAWAY også? Jo, det synes jeg!

Så derfor kjører vi igang en BOGO-GIVEAWAY!
Alt du trenger å gjøre er å tagge en venn du ønsker å dele en BOGO med. Tagg i kommentarfeltet og dere er begge med i trekningen om én av ukens BOGOer som dere deler. Tagger hun/han deg tilbake, så har dere plutselig doblet vinnersjansene deres!

Hver dag kommer jeg til å poste et innlegg om dagens unike BOGO-tilbud. Tagg en venn eller flere (men gjør det i separate kommentarer) på hvert av tilbudene. Slik øker dere muligheten for å vinne. Innviklet? Neida – tagg bare dine venner i hvert av disse innleggene her inne, så får du ett lodd pr tagging.


En heldig vinner (med venn) blir trukket fredag kveld!

Author


Avatar