Ukategorisert

BOGO-mandag!

Velkommen til den første BOGO-dagen i en hel festuke! Fem dager med nye tilbud hver eneste dag!

For meg som har vært medlem i lang tid er dette en gylden mulighet til å skaffe meg favorittoljene – helt gratis. Eller kanskje jeg bare kjøper favorittoljene mine og får med noe annet gratis. BOGO er kjempespennende. Og den største spenningen er i hvilke tilbud vi får fra dag til dag.

Det er ekstra hyggelig å kunne dele dette med andre oljebrukere! Og det er faktisk ennå mer trivelig å kunne gi noen kjempegode tilbud til deg som ennå ikke er medlem. Enten fordi nå er tiden moden til å prøve et par tre oljer. Eller om du er klar for et medlemskap med ekstra gode tilbud og godsaker i innmeldingspakken. BOGO er for alle

I dag, mandag 22. juli, er BOGO-tilbudet helt genialt! Kjøp en Petal diffuser og få tre deilige sitrusoljer helt gratis. Petal diffuser er min favorittdifusser! Oljene du får med er Red Mandarin, Kumquat og Wild Orange. Alle i 5 ml flasker. Visste du at to av disse oljene er oljer som doTerra ikke har i sitt faste sortiment? Det er bare i spesielle tilfeller vi får tak i de. Slik som nå! Dette er oljene Red Mandarin og Kumquat. Og de er vel verdt å ha i sortimentet.

Jeg har dessverre ikke luktesans, men i går brukte jeg disse tre oljene i diffuseren min. Vi hadde gjester og alle kommenterte den deilige duften i huset. Frisk sitrus!

Alle sitrusoljene har en oppløftende effekt og en positiv påvirkning på humøret vårt. Dette er på grunn av Limonene som du finner i sitrusoljer. Og så har jo hver og en av disse oljene sine spesialiteter.

 

Red Mandarin

Rød Mandarin. Denne oljen er hentet fra Brasil. Oljen har en søt, nesten blomsteraktig duft. Red Mandarin er også kjent som Tangor eller Tempelappelsin. Den er laget fra skallet på solmodne mandariner. Oljen kan brukes både aromatisk (duft), topisk (på huden) og innvortes. 

 

Kumquat

Nå må du til Asia for å finne opphavet til denne oljen som er laget av små sitrusfrukter på størrelse med store oliven. Dette er en sitrusfrukt som du kan finne i velassorterte fruktavdelinger. Du kan faktisk spise hele frukten – med skall og det hele. Som alle andre sitrusfrukter sitter de eteriske oljene i skallet. Kumquat har rensende egenskaper. Den er oppløftende, oppkvikkende og hjelper deg til å finne nye perspektiv i daglige utfordringer.

 

Wild Orange

Villappelsin blir kalt solskinnsoljen. Den gir energi, løfter humøret og senker skuldrene. Oljen har en frisk søt duft. Det finnes utallige historier om barnebursdager som foregår i rolige og kontrollerte former. Urolige barn blir rolige. Og – her er dagens beste tips: én dråpe Wild Orange + én dråpe Peppermint. Drypp disse dråpene i hånden. Gni hendene sammen og form hendene som en kopp. Hold opp foran nese og munn. Lukk øynene. Trekk pusten dypt og rolig inn gjennom nesen. Hold pusten nesten så lenge du kan og pust rolig ut. Gjenta noen ganger. Smør evt restene av oljene på skuldre og nakke. Dette er den best måten å komme seg gjennom fem-knekken på!

 

Fem-knekken er et helt nytt uttrykk for meg. Men det betyr rett og slett ned «nedturen» i energi, som kan komme ved 17-tiden på ettermiddagen. Mellom middag og fritidsaktiviteter og lekser.

 

Husk at alle eteriske oljer laget av sitrus (med unntak av Green Mandarin) er fotosensitiv. Det betyr at du ikke skal smøre disse oljene på huden og så gå ut i sola for å sole deg/jobbe i hagen eller andre aktiviteter som holder deg i sola over lang tid.

 

Har du lyst på dagens BOGO, men ennå ikke har din egne doTerra konto? Da har jeg et genialt forslag til deg! Kombiner dagens BOGO med enten Basicpakken eller Familiepakken.

 

Velger du Basicpakken så får du totalt 9 oljer og en diffuser. Prisen på dette vil være 1.970,- ferdig levert på nærmeste post-i-butikk.

 

Velger du Familiepakken får du 12 oljer + to diffusere (du får aldri nok diffusere). Prisen for hele denne pakken vil nå være 3.380,-

 

Jeg vil tro at dagens BOGO kommer til å bli utsolgt, så du bør ikke drøye altfor lenge. Du kan selvfølgelig også kjøpe disse pakkene UTEN dagens BOGO, men det er straks mye mer gøy med gratisoljer.

 

Jeg lovte en giveaway denne uka. Kommenter under denne posten og tagg en venn du vil dele en BOGO med. Trekningen skjer på fredag. Har du flere venner du vil dele med, så er det fullt mulig. Bruk bare én tagging pr kommentar. Du kan tagge så mange du vil.Author


Avatar