Ukategorisert

Velkommen onsdag og nye BOGO-tilbud

For noen tilbud doTerra gir oss denne uka!
Jeg må innrømme at dette har vært mer enn jeg har turt å håpe på.
Idag er vi på dag tre og vi har allerede fått seks gratis oljer denne uka.
Og for noen oljer ♥

Idag er BOGOen kjøp en Spearmint og få både Tangerine og Lemon gratis!

Alle dagens oljer kan brukes i mat og drikke. Og har du ikke testet denne måten å bruke oljene på tidligere, så gjør det! Det er så gøy! En flott måte å leke med oljene på.

For meg er Lemon, eller Sitron, og Tangerine forbruksoljer. Og når jeg sier forbruksoljer så mener jeg at det er oljer jeg bruker hver dag, eller nesten hver dag. Og for dere som kjenner meg fra sosiale medier vet at jeg alltid starter dagen med en dråpe sitronolje i drikkevannet. I tillegg er disse to oljene ofte brukt i matlaging og kakebaking. Sitrus kan brukes til masse forskjellig, som f.eks saus, dressing, marinade, dipp, kaker, glasurer, is og smoothie og veldig mye mer. Tenkte jeg skulle dele en oppskrift på verdens beste nicecream her inne idag. Superenkelt og supergodt ♥

Vi, eller JEG, bruker også sitrusoljer når jeg vasker huset. De tar knekken på basselusker, de fjerner vanskelig smuss og de gir meg godt humør og energi. I motsetning til vanlig rengjøringsmidler som jeg tidligere har kjøpt i butikken. Det føltes som om de skulle ta livet av meg … 

Når man endelig får tatt steget ut og bestilt sine første oljer, så kan magiske ting skje! Iallefall om du er åpen til å ta de i bruk og tillate deg å få noen gode rutiner. Og for meg så har oljene vært så mye mer enn bare oljer. Iallefall det jeg trodde at oljer var. For da jeg møtte doTerra første gang trodde jeg at det handlet om at oljer kun var for massører og aromaterapeuter. Det er nesten så jeg er litt flau for å innrømme akkurat dette, men det er helt sant.

Heldigvis tok jeg feil! Oljer kan brukes til alt! Hos oss bruker vi det i alt fra rengjøring, matlaging, for å opprettholde frisk og god helse, forebygge sykdom og ikke minst når det oppstår noe uventet i form av ubehag og vondter. Om du ikke følger meg på facebook, så anbefaler jeg deg å gå inn og se på videoen jeg la ut på søndag. Om mannen min og hans akutte magesmerter – som er knyttet til en kronisk sykdom han har. Det er – så langt – det største oljemirakelet jeg har opplevd selv! Og det er verdt å dele.

Ooops! Nå er jeg visst helt utenfor det jeg skulle dele – nemlig dagens BOGO. Det er så lett å bli engasjert …

BOGO!

Spearmint er en oppfriskende og oppkvikkende olje som er veldig anvendelig. Her snakker vi fordøyelse, ubehag i muskulatur, utfordringer med pusten, tunghet i hodet, fokus, utmattelse, menstruasjoner som er skikkelig kraftige. Og selvfølgelig veldig mye mer. Og så er det én ting jeg har lyst til å dele med dere når det gjelder Spearmint. Det er nemlig en olje som er super å ha når du skal fremføre noe. Gjerne i store forsamlinger. Og hvis du er litt ukomfortabel i situasjonen. Smør et par dråper Spearmint på halsen og du vil høres overbevisende og trygg når du snakker. Kult?

Lemon er og blir den oljen jeg bruker mest av. Og den brukes som sagt hver dag. Mannen min har også blitt inspirert og gjør det samme. Og dette er jo en av de fineste tingene med oljene – at man sammen kan få et bedre og sunnere liv – med naturlige løsninger. Vi drikker oljen i vann. Hver morgen. Før vi gjør noe annet. Og egenskapene til Sitronoljen gjør at vi får en mer basisk kropp (de aller fleste sliter med for mye syre i kroppen), vi får mer energi, drenering av overflødig væske i kroppen, den løfter humøret, og hjelper om vi brygger på ett eller annet som vi ikke vil ha. Sitron har også en utrensende effekt og bidrar til å fjerne giftstoffer fra kroppen. Sitronoljen er en olje for mentalt klarhet og er super hvis du føler deg utslitt og litt tåkete i hodet.

Tangerine er en olje som også smaker helt fantastisk i drikkevannet. Har du utfordringer med å sove pga stress, så er dette oljen du burde prøve ut.  Den er også super ved utfordringer med magen, om du føler deg umotivert, om appelsinhuden burde fjernes eller om du rett og slett føler deg helt tom. Tangerine blir lett en favorittolje hjemme hos mange! Den får frem gleden og kreativiteten.

Sitron og Tangerine er begge sitrusoljer så det er én huskeregel som ikke må glemmes! Disse oljene er fotosensitive og de skal ikke smøres på kroppen rett før du skal ut i solen. Unngå direkte sollys over tid minst 12 timer etter påsmøring.

Har du lyst til å kjøpe dagens BOGO?
Send meg en melding, så hjelper jeg deg!

Og du – ikke glem giveawayen da! Kommenter under innlegget og tagg en venn eller flere og vær med i trekningen av en flott premie. Du kan tagge så mange du vil, men husk at det kun skal være ett navn pr kommentar 🙂


Author


Avatar