Ukategorisert

Barn i fokus – torsdagsBOGO

Hei og god torsdag!

Endelig kom den BOGO’en som jeg har håpet på hele tiden. Barneoljer ♥

Idag er det fokus på Calmer og Thinker – to av barneoljene som finnes i barnekittet.
Har du forresten fått med deg at doTerra har lansert et helt eget kit – kun for barn?
Eller – kun for barn og kun for barn. Jeg bruker disse oljene jeg også. Og jeg elsker de!

Siden disse oljeblandingene er spesialdesignet for barn så er det brukt milde oljer som er tilpasset ung og litt sensitiv hud.
Alle oljene dufter mildere enn tilsvarende oljeblandinger for oss voksne. Så er du en av de som synes at noen av oljene lukter litt for sterkt, så bør du teste ut disse oljene – for de er mildere.


Calmer – Restful Blend

Om du er kjent i oljeverdenen så har du kanskje hørt om Serenity? Dette er nemlig «voksenutgaven» av Calmer.
Uansett om du har hørt om Serenity eller ei – det er Calmer vi skal fokusere på idag.

Calmer er en blanding av Lavendel, Cananga, Buddha Wood og Roman Chmaomile.
Dette er alle oljer som er beroligende og avslappende. Både for store og små.

Calmer er perfekt å bruke litt før leggetid – både for bedre søvn, men også for «nattskrekker» som troll under senga og spøkelser i skapet. Det er også en oljeblanding som er super å bruke i forhold til stresset og oppgavene som ligger på et barn. Noen barn føler mer på dette enn andre. Og det kan være ekstra godt å legge slike bekymringer fra seg på kvelden.

Noen barn (og voksne for den saks skyld) kan få katastrofetanker innimellom. At man blir redd for alt mulig. Calmer på tinninger, innside av håndledd og i nakken vil roe ned disse tankene og få deg på rett spor igjen.

Har du hatt barn en stund så har du kanskje vært igjennom perioder hvor de argumenterer og kjemper for å ha rett? Enhver diskusjon skal vinnes. Kjenner du deg igjen? Calmer er en argumentasjonspulveriseringsolje. Puh! Det ble et langt ord! Men oljen roer ned slike situasjoner.

Calmer er også super ved irritasjoner i huden, som f.eks myggstikk ol, og også hvis det har blitt for mye sol. Bland gjerne litt olje med en lett krem og smør på områder som er irritert. Et stikk eller bitt smører du oljen direkte på bittet/stikket.

Alle oljene har jo både fysiske og emosjonelle effekter. Og en ting som er veldig spennende med Calmer er at den fremmer god kommunikasjon. Og personer som bruker Calmer vil være flinkere til å velge oppløftende og positive ord.


Thinker – Focus Blend

Dette er oljen for fokus, hukommelse og konsentrasjon. Perfekt for hverdagen som snart innhenter oss alle. Det å gå ifra feriemodus til skole- og jobbmodus kan være ganske heftig. Her er Thinker en god hjelp for å gjøre dette så skånsomt som mulig,

Thinker er oljen du velger om morgenen før skole og når leksene skal gjøres. Den er også super ved fritidsaktiviteter som krever fokus. Hukommelsesoljer gjør noe kjempegøy og her er det faktisk endel forskning. Om du bruker slike oljer (som f.eks Thinker), i tinningene, når du leser til en prøve/test, og igjen når du skal ta selve testen – så vil hjernen kunne kalle frem denne informasjonen igjen. Her har du altså klisterhjerne i flytende form!

Denne oljen kan brukes når du ønsker at barna skal hjelpe til hjemme – med f.eks husvask. Det er ikke alltid like enkelt å få de til å holde seg til oppgavene. Dette er min erfaring iallefall. Det er akkurat som om lekene trekker ekstra mye når det er vasking på gang … Thinker på navlen og innsiden av håndledd er magisk! Den får barna til å ha fokuset der de skal, gjøre oppgavene kjapt og effektivt før de kan gå tilbake til leken.

Den emosjonelle biten av denne oljen handler om å snu sinne og frustrasjon til noe realistisk og nyttig.

Idag er altså disse to oljene på BOGO-tilbudet. De er en del av hele oljefamilien på hele seks oljer.
Jeg nevner kjapt de andre oljene som er i settet:
* Rescuer – vondter og ubehag i muskler og ledd, f.eks når man vokser litt for fort
* Steady – en jordene blanding som tilsvarer Balance. Den gir fysisk og mental balanse
* Stronger – godt for immunforsvaret
* Brave – oljen som gjør oss modige. Hjelper oss til å tørre nye ting. Kanskje noe så enkelt som å smake på ukjent mat


Har du lyst til å benytte deg av dagens BOGO? Send meg en pm dersom du ikke har din egne doTerra-konto ennå – så skal jeg hjelpe deg. Du kan til og med få kjøpe den uten å ha et medlemsskap og egen konto – hvis du ikke vil det.

Giveaway pågår fortsatt! Tagg venner og kjente i kommentarfeltet under og bli med i trekningen som skjer i morgen. En taggings pr kommentar 🙂 Og du kan tagge så mange du vil!Author


Avatar