Ukategorisert

God BOGO-fredag!

En travel uke er snart slutt. Men for en fest det har vært!
Og ukas BOGO-høydepunkt kom idag!
Det er nesten så jeg ikke vet hva jeg skal si. For dagens BOGO er historisk bra.

Kjøp Copaiba og få med Deep Blue gratis.

Copaiba er en ganske ny olje. Den sammenlignes med Virak/Frankincense, men også Cannabis-oljen. En super olje med mange spennende egenskaper. Ta en nærmere titt på Copaiba her.

Deep Blue er en god «gammel» oljeblanding som har vært på det internasjonale markedet lenge. Den ble akkurat lansert i Norge og det til stormende jubel! Dette er ikke bare balsam for muskler og ledd med også for sjelen ♥

Dagens oljer er for deg som har lyst på en kropp uten vondter og ubehag. Aaaaaaargh … Jeg kjenner at jeg blir litt frustrert av å ikke kunne kalle en spade for en spade. Ytringsfriheten lever ikke så veldig når man ikke kan si «smerter» uten å bli halshugget liksom. Jeg skulle så gjerne ha fortalt tingene som de er – uten filter. Uten et teit babyspråk som får meg til å høres teit ut og deg til å sitte igjen som et spørsmålstegn. «Hvorfor kan hun ikke bare si det rett ut?»

Uansett – noen ganger har man ubehag i muskler og ledd – både her og der. Det kan til og med være tilfeller hvor man er rød, varm og hoven. Eller kanskje man har en tunghetsfølelse i hodet – alt fra en lett variant til at man helst vil ligge helt alene i et mørkt rom uten lys og lyd? Kanskje man har vært uheldig å tråkket over? Trent litt hardt. Jobbet litt hardt. For oss kvinner så hender det at vi får noen dårlige dager sånn ca én gang i måneden – med ubehag både i mage og rygg. 

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Jeg håper virkelig at du forstår hva jeg prøver å fortelle her! For dagens to oljer kan hjelpe deg med alt dette ♥

Bruker du 1-2 dråper Copaiba under tungen, eller i kapsel, hver dag, så får du en super hjelp til cellene i kroppen din. Enten om du vil holde deg sunn og sprek, eller om du vil fjerne noen av de ubehagelighetene jeg har nevnt over her.

Idag har jeg lyst til å dele to oppskrifter med deg – med disse to oljene her ♥


Pain-away-krem

15 dråper Copaiba
15 dråper Deep Blue
1/2 kopp Cocosa (eller en annen type kokosfett med fast konsistens)

Pisk kokosfettet med en håndmikser til det er lett og luftig. Tilsett de eteriske oljene og bland de forsiktig inn i kokosfettet. Oppbvares i et glass med tett lokk – på et kaldt sted.Light Blue Pain Roller

25 dråper Deep Blue
15 dråper Copaiba
FCO (eller annen baseolje)

Bruk en 10 ml rollon-flaske i glass. Drypp i Deep Blue og Copaiba og fyll opp resten av flasken med baseolje. doTerra har en fraksjonert kokosnøttolje som jeg foretrekker. Smøres på vondter og ubehag. Super for de som har sensitiv hud og vil ha en effektiv løsning som er enkel.


Ok da – siden det er fredag og siste BOGO-dag, så får du én oppskrift til ♥


Pre-Workout Magic

2 dråper Deep Blue
1 dråpe   Lemongrass
2 dråper Lime

Smør på hver olje – én om gangen – på hver muskelgruppe du skal trene. Smør på litt baseolje til slutt.


Det er så mye mer som skulle vært sagt om disse oljene. Og da aller helst med voksensnakk 🙂 Men – om du har medlemsskap allerede så håper jeg du har en god oljementor som viser deg vei. Og har du ikke allerede et medlemsskap og en egen konto – så er jeg en slik oljementor og veileder som bare elsker å skulle dele all oljekunnskapen min med deg ♥ Vi har en unik gruppe på facebook som du blir en del av – i tillegg til at du selvfølgelig får personlig oppfølging – hvis du ønsker selv.


Giveaway – siste sjanse!

Idag er det siste mulighet til å melde seg på den fantastiske giveaway’n. Kommenter under men navnet på noen du er glad i og gjerne vil dele oljer med, så er dere begge med i trekningen. Du kan tagge så mange du vil, men kun én person i hver kommentar. Ønsker du å øke vinnersjansene dine, så kommenterer du de andre bogo-innleggene også. Lykke til!


Author


Avatar