Ukategorisert

Velkommen tilbake kjære hverdag! Er du klar for en ny rutine?Med august kommer også gjerne hverdagen snikende. Late dager med ferie og kos – eller kanskje hektiske dager med timeplanen full – er over og nå er det på tide å justere seg til en hverdag igjen. 

Jeg håper du har hatt en flott ferie! En ferie med nære og kjære. Hvor hjertet har blitt fylt med gode minner ♥
At batteriene er ladet og at alle er klare for å komme tilbake til hverdagen.

Med hverdagen kommer også rutinene. Og jeg har en utfordring til deg! Jeg håper du tar imot den!
Det handler om å få blå tær. Ikke fordi du sparker borti og klemmer, men fordi du smører på en knallblå olje.
Blue Tansy, Blå Reinfann eller Tanacetum annuum om du vil. En liten gul blomst som gir en blå olje.

Det er ikke uten grunn at jeg gir deg denne utfordringen. Jeg har selv smurt Blue Tansy på begge stortærne i hele sommer. Og det har gjort en kjempeforskjell for meg. Man smører oljen på undersiden og er du flink til å smøre den godt inn, så blir ikke tærne blå engang. Jeg lot meg selv inspirere av andres erfaring på denne utfordringen. Måtte teste ut selv for å se om det virkelig kunne gjøre det samme for meg, som de andre opplevde. Kroppen min fikk samme effekt som de andre opplevde. Og derfor utfordrer jeg det til å bli med på denne utfordringen!

Effekten kom nesten umiddelbart. Humøret ble bedre og mer stabilt høyt. Ikke at jeg har hatt problemer med mørke dager og tungsinn, men humøret hevet seg. En annen ting som også er veldig interessant er at man får virketrang av denne oljen. Man får lyst til å gjøre noe. Få ting unnagjort. Ta tak i ting som har ligget lenge uten å bli gjort noe med. Det blir virkelig inspirerte handlinger!

Hva skal til for å bli med?
Først og fremst må du inn i facebook-gruppa vår. Her er vi en fin gjeng som gleder oss til oppstarten søndag 11. august. Du finner gruppa her. Om du ikke har Blue Tansy-oljen, så fort deg å bestill den. Om du ikke har en egen doTerra-konto ennå, så send meg en melding, så skal jeg hjelpe deg igang.

Facebook-gruppa vil inneholde opplæring, informasjon, inspirasjon og giveaway. Dette blir gøy!

Jeg gleder meg til å oppleve din erfaringer med denne utfordringen. En liten dråpe under to tær hver dag kan gjøre en kjempestor forskjell. Og den fortjener du å oppleve!

Gleder meg til å se deg i gruppa!


Author


Avatar