Bærekraftig produksjon

Bærekraftig produksjon

doTerra lager kvalitetsoljer ved å sikre at bare de beste frøene, jorda, utstyr og vekstforhold brukes i produksjonsprosessen. Dette gjøres via et globalt botanisk nettverk som omfatter produsenter fra over 40 land.

doTerra sikrer rene, potente og trygge eteriske oljer ved å samarbeide med lokale bønder som har en dyp forståelse av lokale planter, lokalt klima, værforhold, hvilke frø og jord som skal brukes, den beste tiden å plante på etc.

Vi vet at det å ta snarveier når det gjelder dyrking, høsting eller destillasjonsprosess resulterer i eteriske oljer av lavere kvalitet. Derfor stoler doTerra på kunnskapen og kompetansen hos innfødte bønder istedenfor å lage oljene selv. Nøye utvalg av plantekilder gjør at doTerra kan produsere rene og dyrebare eteriske oljer, samt at det skaper arbeidsplasser for lokale dyrkere som ellers kan oppleve urettferdig lønn eller dårlige arbeidsforhold. Når bøndene samarbeider med doTerra, får de rettferdig lønn, forutsigbarhet og fremtidig økonomiske trygghet for seg og sin familie.

Destillering
På samme måte som planting, vekst og innhøsting er en ekstremt viktig del av produksjonsprosessen, er neste trinn, destillasjon, nøkkelen til å bevare oljenes terapeutiske egenskaper. Ettersom doTerra forplikter seg til å produsere de beste oljene, setter det krav til detaljer, riktig utstyr og de beste destillatører. Dette er viktige faktorer for å bevare den unike delikate kjemiske profilen til hver olje som produseres. doTerra bruker to typer destillasjonsprosesser, dampdestillasjon og kaldpressing, to metoder som har vist seg å være vellykket for å produsere rene eteriske oljer.

Dampdestillasjon:
I denne skjøre, intensive prosessen blir vann kokt og skaper damp som passerer gjennom plantematerialet. Deretter bærer dampen de aromatiske forbindelsene fra planten til et samlingsrør hvor dampen avkjøles og vender tilbake til vann. På den måten blir den rene eteriske oljen separert fra vannet.

Kaldpressing:
Denne metoden brukes for å produsere sitrusoljer. Den eteriske oljen presses fra skallet til sitrusfruktene og resultatet blir en ren og kraftig sitrusolje.

doTerra produserer over 100 eteriske oljer og samarbeider med fagfolk som vet hvor viktig produksjonsprosessen er, som aldri vil ta snarveier og som er forpliktet til å produsere kvalitetsoljer. På denne måten kan doTerra fortsette å kontinuerlig tilby deg produkter som er unike, rene og trygge.
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover