dōTERRA

doTerra er så mye mer enn «bare» oljene! Det handler om så mye mer enn produkter. Det handler om medmenneskelighet, kjærlighet og omsorg. Når du kjøper et produkt fra doTerra så har dette en positiv påvirkning på mange mennesker. Visste du at det sies at doTerra sine oljer virker på begge sider av flasken?

doTerra er latinsk og betyr Gaver fra jorden

I 2008 ble doTerra grunnlagt med en misjon om å lage rene, potente, eteriske oljer av høy kvalitet. Oljer som ville være enkle å bruke og enda enklere å dele med verden. Siden da har tusenvis av personer, familier og lokalsamfunn erfart den unike kraften av oljene og fått økt livskvaliteten ved å innføre doTerra-produkter i hverdagen.

doTerra har som mål å skape positive endringer for familier, lokalsamfunn og verden – en dråpe om gangen. Derfor har doTerra lagt stor vekt på å nøye planlegge hvert trinn av den eteriske oljeproduksjonsprosessen. Med unikt fokus på alt fra planting av frø til levering av oljer, sikrer doTerra at alle tiltak er gjort for å gi deg oljer som er bærekraftig høstet, grundig testet og av høy kvalitet.
  • Text Hover