Vitenskapelig testing

Innovativ vitenskapelig testing
(mest testet og mest pålitelig)

Etter nøye høsting og destillasjon sendes deler av hvert parti til et verifisert uavhengig tredjeparts laboratorium for testing. Blir disse testene godkjente, sendes hvert parti eteriske oljer til doterra’s state-of-the-art lab for testing. doTerra har utviklet en unik testprosess for å garantere deg det høyeste kvalitetsnivået på oljene. Denne kalles CPTG som står for Certified Pure Therapeutic Grade®. Denne sertifiseringen sikrer at doTerra sine oljer er fri for tilsatte fyllstoff eller skadelige forurensninger og sikrer at oljene er rene og autentiske.

doTerra holder seg kontinuerlig oppdatert på de nyeste og mest avanserte testmetoder for å gi deg som oljebruker et høykvalitetsprodukt. Gjennom et omfattende samarbeid med akademiske, industrielle og vitenskapelige eksperter har doTerra etablert en nyskapende testprosess som overgår normer for andre oljeselskaper.
  • Text Hover
doTerra har et eget laboratorium og bruker i tillegg tredjepartslaboratorier. Følgende metoder benyttes:
  • Text Hover
I tillegg til strenge teststandarder bruker doTerra kunnskap og kompetanse fra et vitenskapelig rådgivende styre som består av eksperter innen kjemi, mikrobiologi, botanikk, forskningsfag, fysiologi og ernæringsvitenskap.

CPTG-standarden benyttes foreløpig kun av doTerra. Det finnes mange aktører som produserer og leverer eteriske oljer, men ikke alle lever opp til denne standarden. Dessverre. Våren 2019 ble det kjent at kun 3 firmaer lever opp til CPTG-standarden – på verdensbasis. doTerra var én av disse firmaene. Min oppmuntring og bønn til deg – velg oljer av god kvalitet! Fordi du fortjener det! Og fordi noe annet kan være skadelig for deg.
Source to you
doTerra har en helt egen side som kun handler om kvalitet og utvikling av oljene. Som du leste litt høyere opp her tester de alle oljene sine hos tredjepartslaboratorier. Disse testene kan du hente frem ved å gå inn på nettsiden www.sourcetoyou.com og taste inn produksjonsnummeret som du finner under flasken din. Du kan også lese masse spennende om hvordan produktene produseres, kvaliteten på produktene, om bøndene og masse annet.

  • Text Hover